FILTRER PÅKUNDE KATEGORI

Freia

Kl  Turvenn

Freia / Campaign / Video

Adoptere en turvenn?

Hunden får oss mennesker opp og ut i naturen. Men ikke alle hunder får oppleve friluft i skog og mark like mye. Nå slår Kvikk Lunsj et slag for adopsjon av firbente turvenner!

Toppris

Freia / Campaign / Digital / Video

Toppris. Når du føler deg genial!

Vi lot et knippe ekte oppfinnere selge inn sin geniale oppfinnelse i YouTube-prerolls. Den som unngikk å bli skippet, og fikk mest seertid, vant oppfinner-stipend på 10 000,-.

Skjermbilde 2018 04 30 Kl  15 40 12

Freia / Activation

Pakningen er et brettspill

Gjennom den nye pakningen til Freia Melkesjokolade er det nå enda lettere å ta den gode tiden tilbake. Vi har nemlig gjort pakningen om til et brettspill. Underholdene spill som Stork VS. NinjaStork, Redd Blånesæter og Kjempestorkene angriper har alle blitt utviklet til denne kampanjen, og altså blitt trykket på innsiden av det ikoniske sjokoladepapiret.

Img 0697

Freia / Outdoor

Reklame for ingen reklame

Reklame kan brukes til mye rart. Blant annet til å fortelle forbigående at de kan ta turen til steder helt uten reklame. Dette superboardet for Kvikk Lunsj sto plassert på kanskje et av Oslos mest hektiske steder.

Kl Thumb 01

Freia / Video

Ny profilfilm for Kvikk Lunsj

I fjor inviterte Kvikk Lunsj til tur i mørket da Kvikk Lunsj med mørk sjokolade ble lansert. Nå følges suksessen opp ved å vise nye turgåere lyset. Se ny profilfilm her.

Skjermbilde 2017 10 19 Kl  11 47 34

Freia / Outdoor

Det er smaken som teller

Terskelen for å bake fra bunnen av kan oppleves som veldig høy. For kakene du baker blir sjelden like fancy som bildene i oppskriften, eller på bloggen til hun som er så irriterende flink. Men bruker du skikkelige ingredienser, så smaker det godt, uansett utfall.

Ml 2016 Thumb

Freia / Video

Nytt konsept og ny film for Freia Melkesjokolade

«Ta den gode tiden tilbake» lyder det nye konseptet for Freia Melkesjokolade. Her er den første reklamefilmen som handler om nettopp dette. Filmen har blant annet rukket å få varm omtale hos internasjonalt anerkjente Creativity Online.

Kongensnei

Freia / Video / Event

Premiere meg her og premiere meg der

I kraft av å være Norges fremste filmsjokolade, er det nok ingen som brøler ut i forbauselse over at Freia m sponser storfilmen "Kongens nei". Litt mer overraskende er det nok at Freia m brukte dette sponsoratet til å stelle i stand festpremiere for de som faktisk opplevde filmens handling med egne øyne - nemlig beboerne på Moen aldershjem i Elverum.

Kl Mork

Freia / Video / Event

Kvikk Lunsj Mørk - En mørkere turopplevelse

Da den ikoniske tursjokoladen Kvikk Lunsj skulle lanseres med mørk sjokolade, inviterte vi i samarbeid med Freia og DNT folk til en tur i skogen, midt på natten. Stien ble markert med små lyskilder for å lede folk mot turens mål i tillegg til lysinstallasjoner. Samtidig fikk hver turgåer påmontert lys i de ikoniske Kvikk Lunsj-fargene. Det betød at de som gikk turen selv var med på å legge kronen på verket, ved å farge stien i Kvikk Lunsj-farger mens de gikk.

Thumb

Freia / Campaign / Radio

Asbjørnsen og Loe

Når gode gamle Freia Melkesjokolade kommer med ny og frisk vri, hva er da mer naturlig enn å gi de norske folkeeventyrene en ny og frisk vri? Vi fikk hjelp av blant andre Erlend Loe og Tore Renberg til omskrivningen og sluttresultatet ble tre eventyrlige podcasts.

Kl Ipad

Freia / Campaign / Digital

Kvikk Lunsj - Live fra naturen

Tursjokoladen Kvikk Lunsj tar folk med ut på tur ved å montere viltkameraer ute i naturen og sende live til din foretrukne enhet. Støt på koselige dyr som blåmeis, ekorn og rådyr mens excel-skjemaet er på sitt mest utfordrende.

Vintereventyr Skibilde

Freia / Campaign / Video

Norges fineste vintereventyr

Helt i begynnelsen av januar 2015 lanserte vi den salgsdrivende kampanjen ”Vinn Norges fineste vintereventyr” for å starte vintersesongen litt tidligere, og resultatet ble økt salg av alle Kvikk Lunsj-variantene.

Png2015 11 16 12h48m14s351

Freia / Video

Vilt gode Jungelvenner

For å skape oppmerksomhet til nyhetslanseringen Freia Jungelvenner lagde vi ni ulike underholdene og engasjerende filmsnutter med snakkende dyr.

Skjermbilde 2015 12 02 Kl  14 41 26

Freia / Video

Et urbant fjelleventyr

Høsten 2015 lagde vi en Kvikk-Lunsj-kampanje som appellerer til draget vi alle kjenner mot å komme oss ut av byen og ut på tur, med en ny tvist.

Skjermbilde 2015 12 22 Kl  11 11 15

Freia / Video

Ekte ting, nære ting

Uansett hvor man befinner seg, har de fleste en soft spot for hvor de kommer fra. Og uansett hvor mye suksess man har er det likevel ofte de små tingene som gir mest glede. Ekte ting. Nære ting. Slike ting som en bit melkesjokolade i munnen kanskje kan gi en påminnelse om.

Gullbit 2

Freia / Digital

Jakten på Gullbiten

Jakten på den manglende sjokoladebiten ble gull for Freia. Hele 751 532 unike koder registrert, og ikke minst en formidabel salgsvekst.