VG holder deg oppdatert

Kampanje for VG.

Hva skjer hvis Vegard Harm, en av Norges største kjendiser, plutselig bestemmer seg for å sette livet sitt i søkelyset for å bli kirurg eller ridepoliti?

Art Direction
Konseptutvikling
Digital Design
SoMe Kampanje
Motion Design
Tekst

VG er nordmenns primære nyhetsdestinasjon og posisjonen som den som holder Norge oppdatert på siste nytt må bevares og forsvares. Derfor ønsket VG å styrke sin posisjon innen underholdning og nyheter med et nyhetsvarslingskonsept.
VG_Harm_Grafikk
01_Kirurg

Kirurg

02_Turistguide

Reiseleder

03_MMA

MMA utøver

04_Bilmekaniker

Bilmekaniker

05_Kunstloper

Kunstløper

06_Pappa

Pappa

07_Politi

Politi

VG ønsker å flytte sine lesere fra internettsiden til appen. Å overbevise folk om å laste ned en app kan være utfordrende, siden den krever "faktisk arbeid" fra målgruppen. Selv om appen leverer samme informasjon og samme nyheter som vg.no, er dens største fordel muligheten for varsler. Med varsler kan VG kun nå leserne sine, i stedet for at leserne bestemmer seg for å sjekke ut nettsiden deres på egenhånd.
Den økende konkurransen i nyhetsverdenen kan enkelt styre leserne unna og få dem til å utforske andre nyhetskanaler. Derfor er det viktig å holde leserne på tærne og få dem til å føle at VG er først med alt, spesielt innenfor det norske markedet. Nyhetsvarsler kan spesielt spille en stor rolle i denne kategorien. Derfor ønsket vi å lage kommunikasjonen med humor rundt en kjent person som kan hjelpe VG å nå nye og yngre målgrupper.
I denne kampanjen med VG overbeviser vi leserne deres om å få appen og slå på varslingene deres, og vi bruker en av Norges største stjerner, Vegard Harm, som frontmann i denne saken. Vegard, mest kjent for å være en mediepersonlighet, er også ansatt i VG. Han var derfor et opplagt valg, og kan få kampanjen til å bli attraktiv. Spesielt fra et yngre publikum, som er lettere overbevist om å laste ned appen, med tanke på hvor lang tid de allerede bruker på mobiltelefonene sine. Uansett hva som skjer i verden, eller hva Vegard Harm bestemmer seg for å gjøre med livet sitt, vil du absolutt få vite det først gjennom VG. Fordi VG alltid er først med siste nytt.
Ekstra takk til:

Pravda.
Erik Schøien og Mette Waaberg, prodsenter.
Morten Borgestad, regissør.

Motta nyhetsbrev

Legg inn din e-post for å motta nyhetsbrevet som vi sender ut opptil en gang i uken, hvor vi tar opp interessante temaer, inviterer til fagkvelder og mer. Meld deg på for å holde deg oppdatert!