Freia
Et urbant fjelleventyr
2015

Høsten 2015 lagde vi en Kvikk-Lunsj-kampanje som appellerer til draget vi alle kjenner mot å komme oss ut av byen og ut på tur, med en ny tvist.

Skjermbilde 2015 12 02 Kl  14 40 02

Et urbant fjelleventyr

Kvikk Lunsj har alltid oppfordret forbrukerne til å legge ut på tur og kommet med gode råd på veien, og har i en årrekke hatt et godt samarbeid med DNT. På 60-tallet ble fjellvettreglene trykket på emballasjen, og like til i dag har baksiden av Kvikk Lunsj blitt brukt til å formidle turtips. For Kvikk Lunsj og DNT var det naturlig å ta dette samarbeidet enda et steg videre med Friluftslivets år 2015 som ramme.

Høsten 2015 utviklet SMFB konkurransen ”Et eventyr i den norske fjellheimen» for Kvikk Lunsj. Premiene var flotte fotturer med guide og overnatting levert av DNT, og hadde det til felles at de alle er fotturer som i utgangspunktet er tilgjengelige for oss alle. Konkurransen og fjellheimen i seg selv ble promotert med utgangspunkt i en film fra SMFB. Filmen viste det ekte eventyret ved å la oss følge en person som opplever en litt annerledes fjelltur. Filmen har bildene man er vant til å se fra Kvikk Lunsj og DNT, men satt i en mer hverdagslig kontekst og pakket inn med humor.

Vi er veldig fornøyd med kampanjen. Den promoterer den norske fjellheimen og bekrefter vår posisjon og rolle som tursjokoladen, samtidig som vi vrir litt på klisjeen. -Marthe M. Leistad, Brand Manager Freia Countlines i Mondelēz. 

Filmen er produsert av Folke Film og regissert av Filip Nilsson.

Next