Geox
GEOX Watch Face
2015

Vi har laget en Android Wear Watch Face for GEOX!

Geox Promo Feature Graphics

Geox er mest kjent for sine teknisk avanserte vanntette og pustende sko og klær. Nå har vi utvidet samarbeidet til å også gjelde teknologiutvikling!

– Det har vært et veldig interessant og annerledes prosjekt, hvor vi har jobbet med både Geox, Google og nederlandske Media Monks for å utvikle en dynamisk Watch Face-app for Android Wear-klokkene, sier Thomas Askim, kreatør i SMFB.
– En viktig ting for oss var å lage en funksjonalitet som har en tydelig link til Geox sitt produkt og merkevare. Siden Geox puster og holder deg komfortabel for hvert skritt du tar, laget vi en Watch Face-app som handler om akkurat det å gå. 

Resultatet ble Geox  Walk in Color- APP. Appen kombinerer en elegant skritteller med en Watch Face som endrer farge etter hvert som man nærmer seg målet. Den er en intuitiv og visuell måte å holde oversikt over de daglige aktivitetsnivået til brukeren.

– I stedet for en vanlig  teller, laget vi den med farger slik at skrittelleren blir en interaktiv designopplevelse. Brukeren kan selv sette sitt eget aktivitetsmål og velge hvilke farger som skal brukes. På samme måte som Geox kombinerer vi her både funksjonalitet og teknologi med mote, forteller Askim i SMFB.
Next